Reiniging van vrachtwagens en wagenparken in regio Almere

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw wagens brengen ontzettend veel tijd door op de weg in alle weersomstandigheden. Het is dan ook onvermijdelijk dat modder, stof, strooizout en ander vuil zich aan uw trucks hechten. U heeft het al druk genoeg, dus schakel Wasz.nl in voor truck cleaning in en rond Almere. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van diverse voertuigen, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw werkzaamheden. De prachtig schone vrachtwagens zijn het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Heeft u interesse gekregen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. 

Truck cleaning 2

Reiniging zonder zorgen

Uw chauffeur hoeft niet meer langs de wasstraat, wat u aanzienlijk scheelt in wachttijden. Wij halen uw truck op waar en wanneer u wilt en wassen deze op een milieuvriendelijke manier. De medewerker die met uw voertuig rijdt is altijd in het bezit van een CE-rijbewijs. De medewerker haalt zelf de voertuigen op en parkeert ze ook weer op de juiste locatie. Wasz.nl neemt u de totale zorg uit handen als het gaat om het reinigen van uw vrachtwagen of wagenpark.

Truck cleaning 1

Truck cleaning demonstratie

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe Wasz.nl precies te werk gaat? Maak een afspraak voor een demowasbeurt en u ziet het prachtige resultaat met eigen ogen! Ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via 036 - 525 50 21 of het contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen over truck cleaning en onze andere reinigingsdiensten.