Breed aanbod reinigingsdiensten in Almere

Contact

Bent u de eigenaar van een wagenpark en wilt u de reiniging van de wagens uitbesteden? Kan het dak van uw woning wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Of wilt u dat er iemand bij u langs komt om uw auto te poetsen of stickers van uw bedrijfswagen te verwijderen? De specialisten van Wasz.nl kunnen vrijwel alles op locatie in en rond Flevoland voor u reinigen, van auto's en vrachtwagens tot het gehele exterieur van gebouwen. Daarbij gaan we natuurlijk op een professionele en milieuvriendelijke manier te werk. Lees meer over onze reinigingsdiensten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Truck cleaning

Ons team van reinigingsspecialisten heeft jarenlange ervaring in het reinigen van vrachtwagens en andere wagens in uw wagenpark. Wij maken uw wagen schoon waar en wanneer u maar wil. Met de schoonmaakdiensten van Wasz.nl uit Almere bent u verzekerd van een verzorgde uitstraling van uw bedrijf.

Verwijdering van stickers en reclame

Heeft uw bedrijf een nieuw logo of telefoonnummer? Of wilt u uw oude bedrijfswagen verkopen? Wasz.nl verwijdert stickers en andere reclame van voertuigen, ramen en gebouwen. Met speciale apparatuur worden alle lijmresten en eventuele kleur- en glansverschillen verwijderd zonder de ondergrond aan te tasten.

Auto poetsen

Heeft u geen tijd om zelf met de auto naar de wasstraat te gaan? Of bezit u een wagenpark van personenauto's? Met de hulp van Wasz.nl bent u gegarandeerd van prachtig gepoetste auto's. Onze medewerker haalt de auto op wanneer het u uitkomt en parkeert deze met schone, glanzende lak weer op de juiste plek. U heeft er geen omkijken naar!

Meer over het poetsen van auto's

Terrasreiniging

Modder, mos, groene aanslag of zelfs schimmel: een terras kan snel vies, en daarmee glad, worden. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Om uw terras in Almere en omstreken in de beste conditie te houden, schakelt u de professionals van Wasz.nl in. Wij komen graag langs om uw terras te reinigen.