Auto poetsen op locatie in Almere en omgeving

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een auto die strak in de lak staat ziet er prachtig uit en blijft langer mooi. Mocht u uw auto ooit willen verkopen, dan komt dat ook goed uit! U kunt natuurlijk zelf uw auto poetsen, maar u krijgt het mooiste resultaat als u de professionals van Wasz.nl inschakelt. En u hoeft er zelf niet naar om te kijken! 

Uw auto stralend in de lak

Voordat we uw auto gaan poetsen, wordt deze eerst grondig gewassen. Dit voorkomt krassen in de lak en zorgt voor een stralend resultaat. Het poetsen zelf heeft twee doelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat ingetrokken vuil uit de lak verwijderd wordt. Dit vuil krijgt u er met een standaard wasbeurt niet af. Ten tweede wordt er een beschermlaag aangebracht die de lak afsluit en dus voorkomt dat vuil opnieuw in de lak trekt. Na afloop brengt een medewerker van Wasz.nl de auto weer bij u terug op een moment dat u dat uitkomt. Wilt u dat wij meerdere auto's komen poetsen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aandacht voor uw auto en voor het milieu

Bij het wassen en poetsen van uw auto gebruikt Wasz.nl producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Wij filteren het vuile water voordat het geloosd wordt in het riool en werken altijd binnen de relevante normen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.